۷ پاسخ

بیشتر چیزای گرم بخور گریپ میکسچر یا پدی لاک اینارو بدهخیلی خوبه

سلام منم دخترم ۱ ماهشه کولیک داره ،شیر خشک میدی یا شیر خودت؟

برا منم دقیقا اونجوری الانم 41روزشه چند بار بردم دکتر ولی اصلا جواب نداده

چیزای نفاخ نخور، با غذات زیره بخور، لبنیاتم فعلا نخور و پنیر گوسفندی بخور، دکتر به دختر من قطره کولیکز و پدی لاکت داد عالی بود معجزه کرد، و البته خودم خیلی خیلی پرهیز غذایی دارم

خوراکی های سرد کمتر بخور اگه خوردی سریع عرق نعنا بخور ک سردیشو بگیره بچه نفخ نکنه

آره همه بچه ها کولیک دارن
من داروهای مختلف امتحان کردم ولی بنظرم باید خودت خیلی رعایت کنی برای تغذیه و شربت کولیکز هم خوبه بهش بدی

سلام. پسر منم یکماه و پنج روزشه کولیک داره .خودم خیلی خوراکی ها و غذاها رو که نفاخ هستن از لیست غذاهای مصرفیم حذف کردم. مرتب عرق رازیانه و نعناع و جوشانده رازیانه و شوید و عرق چهل گیاه مصرف میکنم . دکتر پسرمم بهش چندتا قطره واسه تقویت معده و گوارش بهش داده. کولیف، ایزی کول بیبی، زینو کولیک ، بایو لاکت نحوه مصرف بسته وزن بچهو تشخیص دکتر.

توضیحاتی که دکتر بهم داده اینه که معده بزرگترها پرزهایی که داره و میکروبی برای هضم غذاها داره رو نوزادان معمولا تا ۴ بعضی ها ۶ ماهگی ندارن برای همین معده آنها قند (لاکتوز) شیر مادر رو نمیتونه تجزیه و هضم کنه و موجب نفخ در آنها میشه .یه چیز کاملا طبیعی هست و میشه کنترلش کرد با تغذیه .
اما درمان قطعی نداره