۹ پاسخ

هیچ علایمی نداره خیالت راحت پسر من الان ۸ روزه زده

نه تب دلشت نه علایمی دلشت

من بچم تب نکرد بعد هیچ علایمی نشون نداد

سلام عزیزم نه خداروشکر خوب بود بهداشت گفت ک واکسن یک سالگی تب نداره فقط ممکنه بعداز یک هفته جونش دونه های ریز بزنه ک باید ببری دکتر دارو بده ک اونم چیز خاصی نیس ولی پسر من نزد گفت واسه همه اینجوری نمیشه ممکنه

هیچی عزیزم انگار که اصل واکسنی نزدی 😊

مال من دیروز زد ابریزش بینی پیدا کرد یکم بی حال و بد غذا اما تب نکرد شکر خدا

خیلی خوب بود اصلا دردنداره تبم نمیکنن انگارواکسن نزده بوداصلا

اصلا تب نداره فقط صبح ک زدیم عصرش بی قراری میکرد و گریه همین فرداشم خوب شد

من هیچ علائمی نداشت