۵ پاسخ

براي دختر من خوب بود مخصوصا براي نفخش اگه دلپيچه داشت تا ميخورد اروم ميشد و بادها خارج ميشد

سلام اره بدش اب روی اتیشه من دادم همون شب اول خوب شده الان دوماه میدمش عالیه.

والا واسه پسر من واسه نفخ و دل دردش دادخ بود گفته بود روزی ۵قطره بده اصلا اثر نداشت رو پسرم

برای پسر من که هییییچ فایده ای نداشت

سلام عزیزم من به دخترم میدادم یبوست گرفت دکترشو عوض کردم گفت جزو داروهای ممنوعه و نده له بچت منم قطعش کردم تاثیری نداره چون دختر من تو اون چند روزیم ک میخورد بالا میاورد