۸ پاسخ

دختر منم دقیقا اینجوری بود پماد تریامسیکورت ان ان زدم عالی زود خوب شد پوشکشم عوض کردم

روغن زرد یا نباتی

سلام به نظر من بهترین کرم پناتن است ساخت کشور آلمان و دارای ترکیب روغن ماهی من استفاده کردم عالیه

کالاندولا عااالی ی روزه خوب میشه

اول بشورش بعد خشکش کن بعددپماد بزن من کلاندولا میزنم خیلی خوبه

پماد زینک و کالاندولا رو قاطی کن با هم بزن.سعی کن با هر دفعه مدفوع کردن بشوریش بو دستمال مرطوب پاکش نکنی

سلام پماد ایروکس عالیه

پماد
زینک اکساید