۵ پاسخ

خوردن سیب، به، گلابی، خربزه بچه رو خوشگل میکنه
مویز باهوش میکنه
خرما صبور میکنه
لیموی تازه یا آبلیموی طبیعی پوست بچه رو شفاف میکنه

از 6ماهگی هفته ای یکبار شده سوره یوسف مریم بخون منم میخوام بخونم سر دخترم خواندم خداراشکر نازه خرما سیب درختی خوبه به عالی خانم منم مشتاقم بشم 20 هفته شروع کنم به خوردن مؤمنون ولعصر آروم شدن صبر بودنه

من میگفتم تو بارداری همه نکات رو رعایت کنم ولی در عمل اونقدر آدم درگیر ویار و مشکلات جورواجور میشه که شاید امکانش نباشه. ولی کلا دو تا عامل خیلی مهمه، تغذیه سالم و آرامش اعصاب. یعنی همه ی احادیث و روایات از خواص میوه ها و سبزی ها میگن برای زیبایی و آرامش داشتن مادر هم مستقیما روی جنین تاثیر میذاره.

کتاب ریحانه ی بهشتی رو بخون...خیلی کامل توضیح داده

من امتحان نکردم ....ولی میگن پرتقال بچه رو صبور میکنه ...به و گلابی و خربزه خوشگل ....خرما پرمو وووو