۵ پاسخ

یه چی دیکه هم بکم اینکه بچه غذا رو پس میزنه بخاطر این نیست که دوست نداره ... چون تا حالا شیر میخورده برای شیر خوردن باید زبونو جلو بده ... ولی برایرغذا خوردن و بلعیدن باید زبونو عقب بده ... اون چون هنوز بلد نیست چطور غذا رو روی زبونش عقب ببره مثل زمان شیر خوردن زبونو جلو میاره شما فکر میکنی دوس نداره

حریره بادامو شیرین کن میخوره و اینکه سوپ سبزی جات شروع کن خیلی خوب میخوره

اره زوده سرلاک پایان شش ماهگی میشه بدی حریره بادوم وفرنی رو با کمی گلاب وکره طعم دارکن شاید بخوره یا توفرنیش سیب درختی روبزاربپزه میکس کن شاید دوست داشت

یکی ازراهای ک بفهمی واسه بجه غدای کمکی زود نیس اینکه بلد غذاررو بخور لثهاشو روهم بزار توقسمت ابزارها نوشته شاید واسه بچه شما زود

تا بیست بار باید امتحان کنی بعد بگی نخورد.
یکمی غلیظ تر از شیر درست کن