۶ پاسخ

فعلا خیلیی کوچولوئن گناه دارن.پسرمنم همسن نی نی شماس وهفته پیش واکسنشو زدم.تنهاراه چاره اش سیرکردنشه فقط سعی کنین ب هرطریقی(البته باارامش)بهش غذابدین ک سیر بشه سمت شیر نیاد.با بازی کردن و مسابقه وشوخی واینا ب هرحال باید خیلی راه هارو امتحان کنین تاجواب بگیرین.ولی فعلا ازشیر نگیرین مخصوصاتواین گرما گناه داره

عزيزم واکسن 18 ماهگی زده ميشه، آره واقعا زوده الان

دخترمنم دقیق دقی اینطوری بود تنهاکاری ک تونستم فعلا انجام بدم شیرروزانه ش رو تایم گذاشتم الان ک خورد تا۳ساعت بعد نمیدم اوایل خیلی سخت بود سریه ساعت میومد سراِعم باهاش بازی کردم رقص و...تا بالاخره ۴ساعت شد فعلا رو ۴ساعت موندیم میخوام بعداباز بیسترکنم ساعت هاشو ببینیم چی میشه

واکسن یکسال نیم 18ماهگی زده میشه عزیزم

منم عین شرایط شما بودم از شیر گرفتمش اصلا هم زود نیست دو تا کتاب ورق بزنن بعصی ها اینهمه نسخه واسه بقیه نمبپیچن

عزیزم زوده، مخصوصا وقتی انقد وابستس ضربه بدی میخوره، بزار بعد واکسن کم کم کمش کن اما تا دو سال بده بعد دو سال بگیر