۵ پاسخ

من دخترم ۷ ماه و ۸ روزشه صبحا ک بیدار میشه سرلاک میدم بعضی وقتا موز له میکنم توش واسه تنوع. ظهرا سوپ میدم یروزایی بجای سوپ پوره سیب زمینی.
عصرا اب هویج یا بستنی یا رنده سیب
جدیدا یبار زرده تخم بلدرچین دادم با کره
امروزم از گوشت ابگوشت له کردم با سیب زمینیش خیلی خوب خورد
آب هویج

من سرلاک میدم توش موزو زردالو
یا میوه خالی یا بستنی بهش میدم

بیسکوییت مادر،میوه،آبمیوه طبیعی،حلوا،موز و خرما وسویق اینارو بده

سلام وای منم درگیر همینم جز میوه باز چی میتونم بهش بدم میخوام براش کیک درس کنم یا پنکیک و کماج نمیدونم خوب یا بد

عزیزم من سوپ..پوره سیب زمینی..سرلاک یا دوتا بیسکویت مادر.یه قاشق سیب یا موز به نینی میدم