۷ پاسخ

سلام منم اپتامیل دادم به زور مدفوع میکرد شیرخشکش رو عوض کردم الان نان میدم خداروشکر بهش ساخته توهم عوض کن مارک شیرخشکش رو نزار بچه اذیت بشه

این حرفا نیست اگه نوزادتون شکمش خوب کار نمیکنه بهیچ عنوان اپتامیل ندین.بچه من بهش دادم همممش زورمیزدبیچاره و گریه و شبام نمیخوابید.اپتامیل بسییار سنگینه نده

سلام تا ۵ روز شکمش کار نکنه طبیعیه نگران نباش

خب چکاریه .شیر سبکتربده.مثل نان اگه بازم سنگین بود گیگوز بده ک اصلا سنگین نیس ...براهیچ نوزادی

منم اپتامیل دادم بچم مدفوع نکرد ۲ هفتس قطع کردم اس ام ای پرو میدم اما همچنان مدفوع نمیکنه
اپتامیل کلا سیستم بچم ریخت بهم

روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت دور نافش بزنید و ماساژ بدید،حتما در جهت عقربه های ساعت باشه. گوش پاک کن رو داخل روغن زیتون بزنید آروم دور مقعدش رو چرب کنید،سریع پی پی میکنه.منم برای دخترم همین کارو میکنم.
شیر خشک بیومیل تنها شیر خشکیه که اصلا گوارش بچه رو اذیت نمیکنه،مثل آپتامیل و ببلاک نیست که تحت تاثیر بزاره.با صلاح دیده پزشکش اگر تونستید عوض کنید

دو روز ک اشکالی نداره عزیزم، آپتامیل خیلی ب شیر مادر نزدیکه