۱۱ پاسخ

سلام عزیزم من خودم میبرم بااینکه دوقلودارم نی نی روروی پات بزارحمومش کن بعدحموم حولشوسرش کن خودتت هم فقط پات گثیف میشه یه اب بگیری تمومه ب خودتت هم حوله بپیج دوتایی بیایین بیرون لباسشوبپوشون شیربده زودمیخابه منکه اینجوری میکنم بعدخابیدن میرم خودم یه دوش راحت میگیرم هفته ی هم دوبارحموم میکنم

عزیزم کاری نداره .من پسرم چهار ماهشه . اگه باباش نباشه میبرمش با لباساش تو حمام تو وانش که خشکه یه حوله نرم پهن میکنم میخوابونمش رو اون با لباس بعد چندتا اسباب بازیشو بهش میدم . براش اواز میخونم و توجهشو جلب میکنم بعد خودمو سریع میشورم . بعدشم بچه رو میشورم . لباساشم تواتاق از قبل گذاشتم . حولشو تنش میکنم خشکش میکنم بعدش میبرمش تو اتاق تنش میکنم البته قبل حمام همه چیو اماده میکنم مثلا تشک تعویضشو که پلاستیکیه زیر یه حوله پهن میکنم که اگه جیش کرد تخت کثیف نشه بعدشم اول پوشک بعد هم کامل میپوشونمش بعدش با سشوار خوب خشکش میکنم . خیلی هم لذت بخشه . اخرشم جی جی شو میخوره و میخوابه🤣

خودم که هر روز بعضی وقتا هم روزی دو بار ولی موهامو هر دفه نمیشورم..نی نی روز دو بار در هفته مییرم حمام تنها که نمیشه مگه اینکه تو حموم جایی باشه ک بشه لباس بچه رو پوشوند..من وقتی شوهرم هست میبرمش..بغد بچه رو میگیره خشکش میکنه و پوشکشم میکنه منم خودم تا اون موقع اب میکشم میام خودم لباس تنش میکنم..

سلام عزیز دلم ...منم خودم نی نی رو بردم حموم از همون دفعه اول ..‌.نترس اعتماد به نفس داشته باش ....همه ی لباساشو رویه صندلی با حوله اش اماده بزار تو حمام ...بچه رو با خودت ببر همون تو حمام لختش کن و سریع بشورش همون طور که نشستی حولشو بگیر دورش و کمکم شیر بده ولباسشو تنش کن ...ولی دیگه باید خودتو الکی ابکشی کنی بیای بیرون ...فقط مراقب باش و بادقت انجام بده 💗💗💗

من ک هر روز میرم . ولی بچه هفته ای دو بار
البته خودم تا ب حالا نی نی رو نشستم چون کوچیک فوبیا دارم 😂

من پسرم رو یک روز در میان میبرم حموم با همسرم یا با خواهرشوهرم

منم خودم ھفتہ ای سہ بار ولی دخترم ھفتہ ای یہ بار باباباش حمومش میزنیم اون میگیرش منم حمومش میزنم راستش اوایلش روم نمیشد میگفتم دختر زشت ولی ھمسرم گفت عزیزم من باباشم خودم قزم حموم میزنم

هفته ای سه بار.وقتی شوهرم خونس میگم کمکم بده البته بلدنیس بعدش دعوامون میشه لباسشم من نباشم نمیدونه تنش کنه

من همیشه خودم میبرمش حمومش که تموم شد میارم لباس تنش میکنم شیرش که میدم زودی میخوابه بعد خودم میرم دوش میگیرم سریع میام

تابستون باید ۳ بار بری حمام، و روزها با پنبه خیس صورت و بدنش رو حمام سرپایی کنی که گرمازده نشه. اینا رو ماما یاد داد.

دست تنها که خیلی سخته فعلا .من هفته ای دوباررمیبرمش با همسرم