۳ پاسخ

عزیزم پسرمنم رفلاکس داره هی موقع شیر خودشو پیچ وتاب میده شیشه شیرنده بهش البته خداروشکر بچه من شیرخشکی نیس سشوار روشن کن شیربده بهش یاصدارررر دربیارایستاده شیربده بچه من توخواب قشنگ میخوره ولی وقتی دردداره دیگه هی ول میکنه هی میگیره ولی شیرشومیخوره ب ی وضعی😢

عزیزم اگه دوروزه پس یعنی هنوزخودت شیرداری شیرت رابدوش باقاشق کوچیک بده بهش اگه هم شیرنداری شیرخشک رااینطوری کن برای دل دردشم یع قطره عرق نعنا مخلوط اب جوشیده سردشده من البته خیلی نباید غلظ باشه ها وگاهی بعد غذاش یه قاشق کوچیکش رابهش بده

چه دارویی میدین