۸ پاسخ

سلام من دقیقا پسرم 3 سالش بود ک دخترم دنیا اومد کلا پسرم خیلی آروم وحرف گوش کنه نسبت به بچه های اطرافیام الانم سخت نیس چون الهی شکردخترم هم صبوره وبابت این دوتا نعمت خدارو روزی چندین بار شکر میکنم

من يه جا ديدم كه دكتري گفته بيست تا سي ماه بهترين فاصله

منم میخوام بدونم😁😁😁

من که پسرم خیلی لجباز و شیطون شر بود وقتی اسم بچه دوم میاوردم همه استرس میگرفتن 😂برا همین هم وقتی ۷سالش شد تازه به فکر بچه دوم افتادم چون هم مدرسه میرفت هم میتونه کارشو خودش انجام بده یه کنم کمک دست من شد

سه سال بنظرم خوبه چون هر چه فاصله سنی کم باشه با هم همبازی میشن و خود ادم هم هرچی شنش بره بالاتر حوصلش کمتره میشه

۳تا ۵ساله بهترین سن

بنظر منکه خیلی سخته حداقل باید بچه اول بتونه کاراشو خودش انجام بده..خدایی نکرده اگه بچه دوم نصف شب مریض بشه اولی،باید چیکارکنی؟منکه همش به عواقبش فک میکنم..اما خوبی هایی هم داره..به شرطی که بتونی و دست کمک داشته باشی وضع مالی هم خوب باشه

سلام عزیزم من فعلاتجربشوندارم ولی بنظرم دوتاسه سال خوبه کمتراذیت میشی