۶ پاسخ

عزیزم، دلستر و بستنی سوپ جو ، شیره انگور و خرما ، شیر ، ماست یونانی، ماهیچه و گوشت کبابی

سنو ۳۰ت۳۴ هفتتو برو اگه دیدی وزنش کمه اقدام کن برا چیزایی که وزن جنین زیاد میکنه اگه نرمال باشه نیاز نیست که چیزایی که وزنو میبره بالا مصرف کنی

سلام، دلستر، بستنی، ماهیچه، شیر، کباب

بستنی،خرما، مغزیجات ، میوه بنظرم چیزایی بخور ک ارزش غذایی دارن

سلام من بچه ندارم ولی یبار تو دکتر زنان ک بودم ی خانمه میگفت من واسه وزن گیری جنینم ماه اخر رو شیر خشک میخوردم جواب داده بود بازم بپرسین خدای نکرده خطری نداشته باشه براتون

غذاههای مقوی مثل ماهی گوشت قرمز.میوه ها موز.هلو.گیلاس.بادام درختی .هندوانه.بستنی