۵ پاسخ

خطرناک که نیست هرکس باتوجه به وضع جسمیش میتونه بخونه منکه از پنج ماهگی نشسته میخونم چون موقع رکوع وسجده شکمم خیلی درد میگره خداخودش قبول کنه.البته پرسیدم گفتن مشکلی فقط هفت قسمت ازبدنت بایدبا خاک تماس پیدا کنه.

فکرنمیکنم خطرناک باشه ولی چون خم و راست زیاد میشیم ونشستن و بلندشدن سخته من نشسته میخونم

چرا خطرناک باشه، نمازت و بخون، قبول باشه

من که نشسته میخونم اخه به زور از جام بلند میشن میترسم خطرناک باشه

عزیزم اگه سختته و اذیت میشی نشسته بخون