سلام زیر گلوی پسرم قرمز شده چیکار کنم

۱۱ پاسخ

کالاندولا بزن

سلام پماد کالاندولا استفاده کن سریع خوب میشه

سوخته ، پماد كالاندولا بزن ، خشك نگه دار، هميشه زير بغل جاهايي كه چروك ميخوره رو چك كن

بهش پماد بزن . بدم سعی کن وقتی شیر میدی با یه دستمال تمیز دور دهنشو خشک کنی . تا شیر نره زیر گردنش بسوزه

سلام ۳ روز مرتبا پماد زینک اکساید بزنید و باصابون بچه بشورین

من پماد آ د میزنم اب رو آتیشه

عرق سوز شده بشورش خشک کن پودر بچه بزن خوب میشه و عزیزم همیشه زیر بقل اطراف گوش تمامی گردن بچه را هر روز ببین چون حرکت ندارند اینجوری میشه

کرم تالک فیروز یا سی گل بگیر.عالیه قیمتشم مناسبه

پماد سوختکی مخصوص نوزاد بزن بعد از اینکه خوب شد همیشه زیر بغل و زیر گردنش و چک کن اب بزن چون عرق می کنه عرق سوز میشه من واسه پسرم پماد ان ان میزنم درجا خوب میشه

کالاندولا یا سودو کرم بگیر بزن

حتما از گرماس خوب میشه گلم نگران نباش