۱۰ پاسخ

نه فقط یه بسته قرص اسید فولیک ۵ بگیر. روزی یه دونه بخور. دکترت اومد برو تا برای آزمایش های اولیه بنویسه و سونوی قلب جنین. علائم هم ظهور می کنن اونم چه ظهوری . منم اول علائم نداشتم الان دو ماه پدرم دراومده از بس اوق زدم هیچ نمیخورم

نه منم هیچ علائمی نداشتم عزیزم تا نه هفته به بعد شروع شد حالت تهوع

من هفته هشتم هنوزم علایمی ندارم عزیزم

من هیچ علائمی ندارم فقط درد های پریودی میگیرم همین

عزیزم
فقط عسل جگر زعفران دارچین گلپر نخور.
پیاده روی کم و کوتاه
حمام هم کم و کوتاه
رابطه هم نداشته باش تا بری دکتر

نگران نباش اصلا..قرار نیست که همه علاییم داشته باشن،من خودمم هفته ۱۶ تاحالا اصلاااا نه ویا و نه حالت تهوع داشتم،جز اینکه هفته های اول شکم و کمرم درد میکرد مثل درد پریود.. توام فعلا استراحت کن،چیزایی که ضرر داره نخور مثل اب هویج و زعفرون و...میری دکترت نگرانیت برطرف میشه عزیزم..عدد بتات چند شده؟

سلام عزيزم نگران نباش منم همينطوري بودم تازه از ترس كرونا دكترم نرفتم با بي بي چك متوجه شدم باردارم
وقتي رفتم دكتر ٨ هفته بودم

عزیزم منم باردار بودم نمیدونستم از دل درد زیاد که فکر میکردم کیسته رفتم پیش دکتزم وقتی سنوکرد بهم گفت که باردارم موردی نداره نگران نباش

نه هیچ کاری نکن دیگه نگران چی ؟ که چرا حالت تهوع نداری؟ خوشحال باش بابا همه که ندارن که ایشالا اصلا نگیری تهوع ولی منم ۷ هفته به بعد شروع شد بیچاره میکنه ادمو

سلام خوبی منم سنودادم ازمایش دادم یکی بهم میگه بارداری یکی میگه نه دارم دیوونه میشم