۸ پاسخ

به نظرم یهو لباسشو کم نکن کم کم مثلا از الان کلاه و جوراب کم کن ا چند روز بعد لباسشو کم کن یهو بچه سرما نخوره

بچه های من فقط با رکابی زیردکمه ای هستن.شب و روز😀😀گرمه بابا

کلاه وجوراب

مگه مال کدوم شهرید؟؟

پسر من از زمستون که بدنیا اومد اکثر آستین کوتاه و بادی تنش کردم الانم که رکابی بادی تنش میکنم باز عرق میکنه

خودت اینارو بپوشی گرمت نمیشه😳دمای بدن مادر بچه یکیه اینطور میپوشی بعدا کم بپوشونی زودی سرما میخوره من تو خونه فقط زیر دکمه ای

نه عزیزم این چیزا دیگه لازم نیست فقط وقتی که حمومش دادی یکی دوساعت تنش کن دیگه همون رکابی وشورت کافیه گناه داره گرمه بعدن تو هواسردی هم زود مریض میشه اگه الان زیاد لبتس تنش کنی

بپوش بابا من الان شلوار و نیم تستین تنش میکنم کلاه تو این گرما؟؟؟

واس کدوم شهرین؟بچه عرق نمیکنه؟