۹ پاسخ

از6هفته برامن شروع شد تا 12هفته چیزی ازم نمونده بود

از هرموقع بفهمی بارداری فک کنم شروع بشه،من همون 8هفته حالم خیلی بد شدتا 16هفته

سلام عزیزم منکه از ۷ هفته استارت خورد تا ۱۲ هفته ولی ۱۲ دیگه آخراش بود
ولی اینم بگم سرویس شدم 🤣🤣

من خیلی خیلی زود متاسفانه. هفته چهارو پنج تا هفته بیست ادامه داشت

واسه من از هفته ۵ شروع کردم حالت تهوع وسوزش سر دل تا الان هم هست ۱۰ هفته هستم

بستگی به بدن داره ولی معمولا از هفته ۵ و ۶ شروع میشه و حالا کی تموم بشه مشخص نیس

من که از آخرای ۶ شروع شد تاااا ۱۳ دااااغونم کردد، الانم بهترم ولی بازم اوکیه اوکی نیستم

برا من تازه یه هفته شروع شده

بستگی داره عزیزم. ممکنه اصلا نداشته باشی مثل من. ولی اگر قراره شروبشه از همون ۶تا۸ هفته شرو میشه