۴ پاسخ

عزیزم منم ۱۲ هفتگی تو سونوگرافی ان تی فهمیدم جفتم پایینه، چون لکه بینی دارم استراحت مطلقم. شیاف هم دکتر بهم داده. تا جایی که این مدت پرسیدم و خوندم تمها راهش استراحت هست. خم و راست نشو، دراز بکش، طولانی نشین، توالت فرنگی، نزدیکی هم که به من گفت نداشته باشم، حتی من خوندم تحریک سینه هم نباید داشته باشم، دیگه من اومدم خونه مامانم فقط برای غذا و دستشویی از جام بلند میشم بقیشو همش دراز کشیدم. ان شالله که کم کم با بزرگ شدن رحم جفت هم بالا میره🌸

منم تو‌ان تی پایین بود تو آنومالی هم‌ پایین بود اما گفتن بهتر از قبل شده

من جفتم ان تی پایین بود استراحت کردم. رعایت کردم. بعد هر ده دقیقه سرپا بودن ده دقیقه دراز میکشیدم. کمتر راه میرفتم و دولا راست میشدم . انومالی رفته بود بالاتر

خب عزیزم گفته استراحت کار سنگین نکن اصلا