۵ پاسخ

سلام من از صبح که پامیشم واسه شیرش پردههارو میکشم برق رو روشن میکنم اما وقت خواب تاریکی و سکوت که کم کم فرق شب و روز رو متوجه بشه

صبح بزار بخوابه بعدش بیدارش نگه دار اصلا نذار بخوابه مخصوصا از ساعت ۶ عصر اصلا نذار بخوابه تا ساعت ۱۲ خودش دیگه خسته میشه شیرش رو میخوره میخوابه انشالله نگران نباش

عزیزم،هرکی ازصبح تاعصربخوابه،طبیعیه که خوابش نمیادشب،۲ساعت بخوابون بیدارش کن،ببریه آب به صورتش بزن،پوشکشوبازکن،بشورش،تابچه سرحال شه،باهاش بازی کن،تومادری نبایدکم بیاری،بچه مریض میشه ها،من دوقلودارم،صبح۶بیدارمیشم،شب۱۲میخوابم.

عزیزم باید شب و روز بفهمه

مثلا روزها خونه رو روشن نگهدار پردها رو بکش . باهاش بازی کن سرگرمش کن
بعد شبا خوابش کن

دختر شما تایم خوابش برعکس شده روزا می‌خوابه شبا میخاد بازی کنه

من دوماهه درگیرم ومتاسفانه به نتیجه ای نرسیدم ترجیح دادم صبوری کنم