۵ پاسخ

عزیزم مشکل دخترتون برای خواب حل شد؟ متوجه نشدین چرا نو خواب وول میخوره؟

یه وقتایی ممکنه یه مهمونی شلوغ خواب بچه رو بریزه به هم، ممکنه ترسیده باشه، ممکنه غذای کمکی رو شروع کردید دل درد داشته باشه، ممکنه هوشیار شده و دلش بازی و مامان میخواد. اول باید دلیل‌ش رو پیدا کنید برطرف کنید و بعد توی اینترنت جستجو کنید "آموزش خواب نوزاد" که اتفاقا الآن بهترین وقتش هست

سلام روزا هم همینطوره یا فقط شباس؟

عزیزم مهرادم همینجوره یکماهه کلافه ام کرده بود تا اینکه ۳ روزه روزها نمیذارم زیاد بخوابه شبها خوب میخابه

دقیقا دختر منم همینطوریه اینقد وول میخوره