۴ پاسخ

اگر جفتت قدامی باشه و بچه ی اول، خیلی محدود تکوناش، مثل ترکیدن حباب توو شکم میمونه

من کم تکون میخورد،خیلی کم..
ولی الان خیلی خوب میفهمم،دردم هم میاد😍

والا من دو سه بار در روز چندتا ضربه پشت هم حس ميكردم اونم وقتايي كه مثلا تو ماشين نبودم و سرم گرم نبود ولي توي اين دو هفته خيلي بيشتر شده حتي وقتي مشغولم حسش ميكنم ولي نه هر دقيقه دو سه ساعتي يكبار جفتمم خلفيه كه ميگن باعث ميشه بيشتر حس كنم

هر بچه ای الگوی حرکتی خودشو داره ، تا هفته ۲۸ هم لازم نیست الگوی حرکتشو زیرنظر بگیری همین که در طول روز تکون بخوره کافیه، از اون به بعده ک مهم میشه