۶ پاسخ

سلام عزیزم عکس خونگی تبدیل میکنم به اتلیه فقط با ۱۰تومن هم عکس اتلیه ای زیبا داری هم لازم نیست تو این دوران کرونا بری اتلیه

سلام من پسرم رو نزدیکای 4ماهگی بردم خوب بود، بنطرم همون 3تا4ماهگی ببری خوبه،

اگه الان خوب میشینه یا میخوابه و ارومه ببر وگرن فایده نداره و سخته من ی ماهه بود بردم خوب بود بعدیش ۶ ماهگی ک بشینه یا چهاردستوپا بره

من ک نبردم بخاطرکرونا گذاشتم 6ماهگی ک بتونه بشینه

بنظرمن عکس الانشو بده آتلیه آنلاین.باگوشی برات میفرستن.سه چهارماهگی ببر
من خودمم این هفته میخوام ببرم ک ۴ماهگبش تمام بشه

من میخوام شش ماهگی ببرم
ب نظر من ۲ ماهگی زود بزار حداقل چهار ماشه بشه