۸ پاسخ

سلام مامان قشنگ
نگرانی داره اخه؟؟؟
دختر خوب دوتا دلیل داره یا اینکه انقدر خوشبختی که بارداری بدون تهوع و ویار داری یا اینکه فسقل خانت هنوز بهت اجازه داده راحت باشی🤣🤣🤣
منکه از ۷ هفته استارت خورد تهوع و ویار🙄انشالله ۸ هفتگی میری سونو صدای قلب قشنگشم میشنوی
فقط چیزای مقوی بخور تا اجازه ی خوراک داری استفاده کن پسته بادام شیر موز مخصوصا خرما و عناب

نه عزیزم ایشالله چیزی نیست بیخودی استرس نگیر..از هفته ۷با۸ به بعد شروع میشه علائمی مثل تهوع و معده درد..تازه بعضیا تا اخر حاملگی هیچ علائمی ندارن..

طبیعیه.نگران نباش عزیزم😘😘توکلت ب خدا

اصلا نگران نباش عزیزم طبیعیه
توکل بر خدا❤

نگران نباش منم همینجوری بودم از هفته 8به بعد کم کم حالتا شروع شد

عزيزم توكلتون به خدا باشه،اينكه علائمي ندارين كه حتما نشونه بدي نيس جنبه خوبشو نگاه كنيد،و اين حرفارو هم ندنيد چون قطعا جذب ميكنيد،قلب معمولا تو هفته ٤ و ٥ تشكيل ميشه و تا هفته ١١ وقت داره براي تشكيل بريد دكتر و سونو انجام بدين كه مطمئن بشين و خيالتون راحت بشه

نگران نباش توکلت به خدا باشه تو هشت هفته میری برا ضربان قلب به امید حق

اخ منم مثل شمام,همش استرس دارم...چهارشنبه وقت دکتر دارم,ولی خیلی عجیبه برام که هیچ علائمی ندارم....