۶ پاسخ

منم خیلی میخوردم خداروشکر فعلا مشکلی ندارم اما زیاد خوردنش میگن ممکنه باعث سقط جنین و معده درد واینا بشه

الان بخور کم بخور..چون ماه های اول هستیدولی من زیاد میخورم خیلی دوستدارم

کمتر بخور چون نی نی دل پیچه بگیره توام دل پیچه میگیری

نه هيچ ضرري نداره حتي باعث خوشگل شدن بچه هم ميشه و همچنين باعث ميشه شبا راحتتر خوابتون ببره.فقط مواظب باشين چون گرمه ممكنه سينه رو تحريك كنه و دچار سرماخوردگي بشين.بعد از اينكه خربزه ميخورين حتما يه ليوان اب ولرم بخورين تا خدايي نكرده دچار سرماخوردگي نشين

نه عزیز بخور ضرر نداره ولی به اندازه چون بارداری اتفاقا برا یه چیزی از بدن بجه مفیده ادم بخوره

مشکلی نداره اگه حساسیت نداشته باشید اتفاقا بچه خشرو میشه