۱۳ پاسخ

خانمی هر روز ده دقیقه جلو افتاب بزارش،اینو دکتر باهر که شاگرد دکتر قریب هستن به من گفتن.

سلام. دختر من هفت ماهگی دندون در آورد. نگران نباش هر بچه ایی یک جور هست.این دخترمم مثل همون دختر بزرگم هست سخت دندون هستن هردو!

دخترمنم فردا میره تو شش ماه هنو نداره ..تازه برادرزادم هشت ماهش تمومه هنوز نداره.عجله نکن

عزیزم هرچه دیرتربهتر فقط بچه پنج ماهگی لثه هاش آماده وسفت میشه واسه درآوردن دندون آخرشش ماهگی وتوهفت ماهگی درمیاره گلم نگران نباش به حرف دیگرانم گوش نکن .بچه هاباهم فرق میکنن عزیز. یک سری توده یادوازده ماهگی درمیارن یک سری هم توپنج ماه ولی وقت اصلیش همین حول وحوش شش وهفت که پسر شما داره درست پیش میره نگران نباش وعجله نداشته باش.

هنوز گلم.وقت داره

نه عزیزم پسر خواهر شوهرم 9ماهگی درآورد هرچی دیرتر بهتر

من دخترم ۷ماه و ۱۸روز درورد یکی🤪😍

وای زوده😳😳😳من دخترم دو هفته میشه دندون درورده اونم یکی فقط عزیز کار نداشته باش ب کسی

عزیزم عجله ای نیس که مگه مسابقه اس هر بچه ای یه طوره هر چی دیرتر دندون در بیارن دیرار خراب میشه به بعد

دختر من ۷ ماه و ۸ روزشه.همیشه هم دستش تو دهنشه و آب دهنش آویزونه.ولی هنوز اصلا از دندون خبری نیست

بچه تا 13 ماهگی وقت داره اصلا نگرانی نداره

هرچی دیرتر دندون دربیاره بهتره ،دیرتر خراب میشن.

عزیزم به حرف مردم اصلا گوش نکن انقدردردسرداره اذیت میشه زوددربیاره پسر من ۳ماهونیمش بود علایمش داشت الان ۴ماهو۱۰روزشه یکی درآورده ۱ماهونیم دردکشیدووزن کم کرد تا یکی در بیاره تازه اونم بعدامیگن زودخراب میشه