۶ پاسخ

الانم 3روزه همش گریه میکنه اصلا همچین بچه ای نبود خیلی ارومو خوب بود ولی چون مدام سرشبشه پستونکشو فسار میده رو لثه و اب از دهنش میاد احتمتل میدم داره دندون در میاره

پسر منم یک ماهه اینطوریه اعصاب نذاشته واسمون

انگار سرما خورده چون هم اشتهاش کمه هم بی قراره ناله میکنه همم نمیتونه خوب بخوابه

اگه زور بده. شكمش درد ميكنه
بيرون رويش خوبه؟؟؟؟اگه خوب نباشه يبوست همداره

سعی کنیدصبورباشید وبفهمیدنی نی چشه شاید دلش دردمیکنه بچه خیلی حوصله میخادپس صبر داشته باش

شاید شیکمش درد میکنه نمیتونه دفع کنه شاید تب داره شاید لثه هاش داره سفت میشه بی قراری میکنن شاید هم کامل سیر نشده گرسنشه