۱۰ پاسخ

اره واقعا جواب میده

باعث سقط میشه نکنی اینکارو..عفونت ادراری داروداره بخور خوب میشی

منم عفونت داشتم به دکتر که گفتم گفت خیلی قویه خوب میکنه اما واسه بچه ضررداره

تو بارداری اصن خوب نیس اینقد قوی هس ک بچه سقد میشه

تو بارداری باعث سقط میشه

نمی‌دونم صددرصدشو ولی فک کنم خیلی خوب نباشه ها بهتر تو افتابت یکم سرکه بزیری تو آب خودتو روزی چند بار بشوری

توبارداری استفاده نشه بهتره، به دکتر بگین بهتون دارو بده

البته اگ بارداری خیلی ضررداره

اره خیلی خیلی خوبه

سلام میگن تو بارداری ضرر داره خواهرم دو ماهش بود بخاطر بارداری عفونت داشت نمی دونست استفاده کرد بچش سقط شد