۵ پاسخ

نگران نباش پسر منم اینجوری ولی روشکم گذاشتمش باهاش بازی می کنم اسباب بازی هاش و بالا سرش میگیرم گردنش و میچرخونه نگران نباش ولی از الان باهاش بازی کن تا خوب بشه

سلام عزیزم..نگران‌نباش ..پس من بعد از ۳ماهگی گردن گرفت..وقت داره تا پایان چهارماهگی...بیشتر ب روی شکم بذارش ک تمرین بشه براش

عزیزم به شکم بخوابونش تو روز که بیداره بزار بمونه تا موقعی که گریه نکرده البته حواست بهش باشه ها، باعث یعنی عضلات گردن میشه

اغلب تو چهار ماهگی سر بچه سفت میشه

عزیزم براهربچه ای متفاوته نگران نباش دخترمن ازسه ماهگی نگه میداره راحت