۵ پاسخ

سلام والا منم که هفته يازده هستم ویارم خیلی با سرم میمونم
وزنم که ازقبلم کمترشده

عزیزم ب مرور ویارت کمتر و اشتهات باز تر میشه مولتی پریناتال هم حتما بخور هم باعث وزن گیری میشه و هم اشتهات رو باز میکنه منم ۳_۴ کیلو وزن کم کردم طبیعیه بچه از خونت تغذیه میکنه نگران نباش

نى نى شما وزنش رو ميگيره شما نگران نباش بعدم خوش ب حالت من همش در حال وزن اضافه كردنم بعدا با بدبختى بايد كم كنم

منم گاهش وزن داشتم دیگه یواش یواش خوب میشی نگران نباش

عزیزم کاهش وزنت به خاطر تیروویدت هست چون پرکاره قرص رو بخور تنظیم میشه وزتم خوب میشه عدد تیروییدت چنده ؟روزی یه دونه قرص دوز چند مبخوری؟