۶ پاسخ

اره مولتی علاوه بر ویتامین آ د بقیه ویتامینارو داره روزی۲۵قطره

سلام از شش ماهگی به بعد دیگه نباید آد بدین به دخترتون . مولتی ویتامین جایگزین آد میشه همون روزی یک سی سی که میشه ۲۵ قطره و آهن هم روزی ۱۵ تا

عزيزم چرا ندادي ؟؟؟؟ مگه بهداشت يهتون نگفت كه بايد مولتي ويتامين بدين ؟ پشت كارت واكسنش هم زده. حتما لازمه كه ميگن
از ٦ ماهگي بايد ميدادين
من روزي ي قطره چكون ميدم

من فقط میم میدم دکتر گفته هم اهن دار هم ویتامین

باید مولتی ویتامین بدید ۲۵ قطره
مولتی مجموعه کاملی از اکثر ویتامینهای که بدن بچه ها لازم داره خودش توش اد هم داره
برای اشتهای بچه ها هم خوبه

مولتی ویتامین تمام ویتامین هارو داره پسرم ۶ ماهش که تموم شد از بهداشت بش مولتی ویتامین (ویتامیکس) دادن ،شماهم بهتره قطره مولتی ویتامین رو شروع کنین وبه بچه بدین برای رشد بچه ها واقعا ضروریه .