۳ پاسخ

سلام
شیر خشکی ک درست میکنی باعث میشه یوبس بشه،شیر خشک رو آبکی درست کن،در ضمن روزی ۴ بار اونم ۵ قطره اب بهش بده
دختر منم اونجوری بود دکتر بردم درست شد

عزیزم سفتی شکمش بخاطر شیر خشکه..باید عوضش کنی..شیر خشکو با شیشه بهش نده از کنار سینت با قطره چکون بده چون هم بعدا سینتو پس نمیزنه هم سین رو همزمان مک میزنه شیرت زیاد میشه..شیر شما اندازش بستگی به درخواست و مک زدن نوزاد داره...شما وقتی یک یا دو وعده شیر خشک با شیشه بدی ب بچه اون وعده ها از شیر سینت کم میشه شیرت از الان هم کمتر میشه..دخترت هنوز خیلی کوچولوعه از شیر مادر محرومش نکن

من اینجور موقه ها اب ونبات میدم یا تو شیشه شیرش کمی نبات میریزم