۱۱ پاسخ

والا من که از اولش یه روز ماهی یه روز مرغ بوده اونم هر ماهیی که باشه تا حالا که خداروشکر مشکلی نبوده...تولد بشه ببینم چی در میاد یا ماهی یا خروس...

ماکه از اول باردای ماهی ومیگومیخوریم ضررنداره شاید بخاطر اینکه بندری هستیم😊

ماهی پرورشی مشکلی نداره

قزل الامیتوتی بخوری فک کتم

بخور عالی نوش جون
قزل الا خوبه
بعدش خرمایی ابجوش نبات بخور

ماهی عالیه عزیزم بخور نوش جونت

ماهیو ماهی یه بار بایدبخوری زیادی خوردنش ضررنداره بخور ولی زود زود ن

ماهی دو هفته یک بار پوستشو نخور غزل الا مجازی بقیش میگن جیوه داره مخصوصا گوست ماهی بعد چون ماهی سرد بعدش دوتا خرما بخور سر گیجه میاره

سلام عزیزم
انشالله حال شما و تو دلی ‌زیبای شما هم خوب باشه عزیز دلم❤️
گلم خوردن ماهی قزل آلا و سالمون که پرورشی هستن توی بارداری بهترین گزینه های انواع ماهی هستند
هفته ای 2 الی 3 بار هم بخور و اصلا نگران نباش
نوش جان خودت و تو دلی نازت🥰😍

سلام عزیزم ماهی قزل آلا مشکلی نداره دکترم توی رژیمم هفته ای یکبار تا هفته بیستم برام گذاشته ولی بقیه ماهیها بخاطر سرب بالاشون نخورید بهتره

ماهی بدون جیوه هفته ای دوبار از اول باید تو وعده غذایی باشه و خیلی مهمه بودنش