۶ پاسخ

پسرمنم همینطوره فرنی وحریره بادام وسیب وموزرو که اصلا نمبخوره سوپم اوایل بدون چاشنی درست میکردم نمیخورد کمی نمک وادویه بش زدم طعم دارشد خوردش منم مجبورشدم سوپشو اینجوردرست کنم

والا دختر منم همینجوریه میگم شاید بهتر بشه همچنان ادامه میدم

غذاشو یکم مزه دار کن. یکم نمک در حدی که مزشو عوض کنه یا نبات

وای دختر اول منم اونجوری بود خوب نشد الان که پنج سالشه اینجوریه

مال منم اينطوريه بخدا انقد هرجي درست كردم ريختم دور ديك انكيزه ندارم براش درست كنم

سلام منم مث شمام واقعا دیونه شدم ادستش ازطرفیم خیلی غصه میخورم.شمابگین چکارکنم.