۶ پاسخ

منم همینجور شدم، هندوانه و اب هندوانه و شربت تخم شربتی خوردم دو هفته ای خوب شد

چي شد كه برات سونو نوشت؟ دكتر من خيلي ريلكسه مثلا همه ميگن ماهيانه بيا چكاب به من كفت برو ٦ هفته ديگه بيا يا وزنم كم و زياد شده تا حالا حرفي نزده سونو هم فقط ان تي و انومالي رفتم

اب طالبی اب هندوانه اب پرتغال اب سیب زیاد بخور

چطور آب جنین کمه با این همه آب که میخوری..‌‌ترشح آبکی داشتی؟؟
بیشتر بخور عزیزم و استراحت کن من شنیدم استراحت خیلی موثره

سعی کن ابمیوه بخوری تا اب
اب سیب خیلی موثره اب سیب رو حتما بخور
اب خالی تاثیری ندارع
سعی کن شربت خاکشیر و تخم شربتی هم بخوری چون اینا اب زیادی رو ب خودشون میگیرن بدنتو پر اب میکنه گلم

هندونه زیاد بخور بزار ابش زیاد باشه