۴ پاسخ

گلم فعلا تا دکتر بری
مایعات زیاد نخور مخصوصا قبل و بعدووسط غذا
بعداز خوراکی ت دراز نکش و راه برو
آدامس بجو
غذاتو کم کن دفعاتش رو زیاد کن

عزیزم دکتر اول بمن قرص پنتوپرازول داد ناشتا میخوردم اسید معده مو کنترل میکرد بعدش تو ماه سوم دمیترون داد روزی ۳تا قبل غذا میخوردم. الانم دیگه نمیخورم چون تهوعم خیلی کم شده قابل تحمله

معمولا دکترا دمیترون تجویز میکنن
ولی حتما حتما اگ دکترتون گفته مصرف کنین

در دوران بارداری با توجه به سابقه بیمار و داروهای دیگه ای که مصرف میکنه قرص میدن.و شما نمیتونید بدون تجویز پزشک قرص رو با تجویز من دوست مصرف کنید.مثلا یکی از دوستان گفته پنتوپرازول میخورده ولی دکتر من اجازه نداد.