۷ پاسخ

دکتر به من گفت 20 دقیقه قشنگ صاف نگهش دار بعدشم به شکم بخوابونش تا قشنگ هواگیری بشه
چون دخترم خیلی خوابش خرگوشیه تا میخوابه زودی از خواب بیدار میشه چون شیر برمیگرده تو دهنش
اما وقتی شبا بهش شیرخشک میدم راحت تر میخوابه

منم بچم خیلی داره اذیت میشه طفلی موقع شیرخوردن خیلی گریه میکنه اما موقع شیرخشک خوردن زیاد بیقراری نمیکنه من شیرخشک ببلاک کامفورت میدم چون غلیظ تر از بقیه شیرخشکاس و باعث میشه کمتر شیر برگرده تو دهن بچه و بالابیاره.
لبنیات گاوی دکتر گفت نباید اصلا بخورم.
اما دوروزه داروهاشو دکتر شروع کرده بهتره.

من که اصلا نمی تونستم به پسرم کم شیر بدم.وقتی شیر کم می دادم اونقدر جیغ می زد که همون کم رو هم برمی گردوند. من هم شیر خودم و هم ببلاک ای آر می دم.
یه رژیم سخت دارم در حد پلو و گوشت و مرغ ساده و سیب و موز همین.

دکتر به دخترم گرمیچر داد روزی دوبار میدم خوب شده شیر خودم میخوره رژیمم ندارم همه چی میخورم

شیر کمتر بهش بده و فاصله شیردادنت کم کن مثلا هر ساعت یا دو ساعت یکبار بده. وقتی هم شیر میدی سرش بالا باشه
و بعدش هم بگیرش چند دقیقه رو شونه ات ک شیر برنگرده بالا

دخترمنم همینه سعی شیرتو بدوشی بهش بدی شبا خواب بودنی بلندشو بهش شیربده دکتر بردی پودر داده؟اگ داده اونوبدی بهترمیشه.منم تو رژیم سختی هسم فقط مرغ میخورم شبیه مرغ شدم😅نگران نباش عزیزم دروس میشه