۹ پاسخ

سلام مامان گلم
نه اصلا سخت نیست نگران نباش
فقط طی ده روز بعد ممکنه سرخک بگیره شایدهم نگیره

نه اصلا واکسن سختی نیست،نه تب داره نه کمپرس سردو گرم میخواد
اما پسر من بعد دوهفته اریون گرفت،هنوزم یه طرف گلوش باد داره
دیگه شانسیه ان شاءالله که برای بچه شما هیچ عوارضی نداشته باشه

نه عزیزم اصلا نه درد داره نه تب فقط همون جا امپول زدنی گریه میکنن همین

سلام گلم من وقتی واسه دخترم زدم همونجایکم گریه کردم تموم شدولی بهش دوروز استامیدادم وهمین که بعدیه هفته علائمی مثل سرماخوردگی داشت که برطرف شد بهداشت هم گفته بودممکنه علائمی مثل سرماخوردگی داشته باشه نگران نباش رفع میشه

نه ولی بچه ها با هم فرق دارن

نه عزیزم نه تب کردن داره نه کمپرس واکسن سرخچه هست

فقط توی بغل خودت بهش واکسن بزه بعد نگه بذارش روی تخت

سلام نه تب میکنه نه چیزی دختر من نه اصلا فقط اولش یه گریه کرد بازم بستگی به بچه داره

واکسن ایسل جون چه جوری بودعزیزم؟