۱۲ پاسخ

من که سوارمیشم اماآروم میریم😂

خدای نکرده یوقت مشکلی پیش میاد بلاخره موتوره تعادل نداره که مثل ماشین نیس سوار نشو عزیزم

منم هفته ام مثل شماس سوار موتور ميشم ولي با احتياط ميريم

اگه مشکلی نداری آره میتونی سوار شی. بهتره رعایت کنید .منظورم اینه که آهسته برید

من از روزی که تستم مثبت شد رو موتورم تا الان 🤣🤣🤣

خوشبحالتون.من ماشینمم میترسم سوارشم

من با اینکه جفتم بالاس سرویکسم ۴۵ و همه چی نرماله دکترم گفته موتور جت اسکی قایق موتوری و نیسان وسایلیه ک ممنوعه

من رو زمین عادی راه نمیرم گلم موتور ک خیلی شتاب داره و بالا پایین میشه

سوار نشو.. دختر دایی شوهرم هر روز به من پز میداد ک من سوار میشم تو ترسویی اونروز دکتر بوده درد داشته گفته دیگ حق سوار شدن نداری ک ممکنه جفتت کنده شه.. چه کاریه خو سوار نشو عزیزم

عزیزم بهت فشار میاد مطمنا...تگه وسیله ی نقله اییه دیگه ای دارید سوار نشو...خواهرم ماه اخر بود سوار موتور شد روی موتور لخاطر فشار کیسه ابش پاره شده..

سلام عزیزم بله من هفته۲۸بارداریم ازاول تاالان روموتورنشیتم ومیشینم هنوز..فقط شوهرم مراعات میکنه رودست اندازهابایدحواستون باشه اروم بریم

نه سوار نشو چه دل و جرعتی داری والا اخه موتور با اون همه لرزش ک ب کمر و رحم و باسنت میاد سوارشدن داره