۳ پاسخ

بدون نظر دکتر متخصص هیچ کاری نکن من واقعا سهل انگاری کردم پیش پزشک متخصص نرفتم و بچه رو از دست دادم سر خود کاری نکن حالا که دل درد داری همین الان برو دکتر همین حالا

عزیزم ی سریع دردا تو بارداری هستن که طبیعین درد اگه ادامه دار نباشه و بدون خونریزی باشه مشکلی پیش نمیاد.من ی وقتایی که حتی به مدت کم دستشوییمو نگه میدارم درد خیلی بدی تو شیکمم احساس میکنم

اسهال نیستی؟؟؟؟؟؟