۴ پاسخ

حرکات الان برای شما مثل نبضه دقیقا.
ولی بعد۲۰باتوجه به بچه وجفت تون خواهید فهمید لگدشو و...

عزیزم منم جفتم قدامی بود همه گفتن دیر حس میشه ولی همه چی بستگی به قدرت و توانایی بچت داره...
من از هفته 20امم قشنگ حس میکردم نبضم نبود کاملا جابجا شدن و لگد زدنشو حس میکردم نمیگم خیلی قوی و محکم بود ولی وقتی خود دکترم دید گفت نسبت به سنش خیلی خوبه...
فقط تغذیه سالم و مقوی داشته باش..
البته من از تجربه شخصیم میگم.. ممکنه بقیه اینطور نباشن

نه عزیزم درست احساس میکنی
حرکت نی نیت 😍😍😍

عزیزم نبضش اره ولی حرکاتش مث ضربه زدن و لگد زدنو اینا یکم دیر متوجه میشی