۶ پاسخ

نه بزار راحت باسه خودش غریزی همه چیو یاد میگیره. دختر من چهاماهو نیم غلت زد کای ذوق کردم کلا سه بار دمر شد و دیگه نشد. چند روزه دوباره شروع کرده ولی الان خیلی حرفه ای تر برمیگرده

کم کم خودش یا میگره عزیزم اخرای ۳ ماهگی و اویل چهار ماهگی یاد میگرن

خودش یاد میگیره،یه چیزی گ براش جذابه رو نزدیگش بزار،بزار تشویق بشه غلت بزنه به سمتش

سلام کم کم به پشت شانه هلش بدید سمت شکم دوبار که کمکش کردین دوست داره وخودش سعی میکنه روی شکم بخوابونین ویک توپ رنگی یا اسباب بازی که رنگی باشه جلوش بزارین وتحریکش کنین حتی به کف پاهاش با دستتون راهنمایش کنین که میتونه فشاربیاره وحرکت کنه

خودش کم کم یاد میگیره

ن خودش یاد میگیره . پسر من تو ۴ ماهگی یاد گرفت