۷ پاسخ

پسر من الان ۱ماه غلت میزنه.خسته شدم از بس صافش کردم هر چی دیرتر بهتر نگران نباش

پسر گلی ما تازه یاد گرفته اینکارو بکنه، کن از دکترشم پرسیدم گفت تا شش ماهگی

بچه ی یکی از دوستام هشت ماهش هست تازه یاد گرفته غلت بزنه بره رو شکم.نگران نباش هر بچه ای یه جوره.
پسر دختر عموم هیچ حرکتی نمیکرد نه غلت میزد نه به شکم میفتاد.یک سالگی شروع کرد بعدم سریع راه رفت

نه بابا خیلی زوده نگران نباش

نه بابا پسر من ۴ماهشه قلت نمیزنه

دختر من ۳/۵ بود همونموری بود"خوب سرشو بالا نمیگرفت:االان بهتره"غلت هم نمیزنه"ولی پسر دوستم از ۳ ماه و نیم قشنگ غاط میزنه"عزیزم بچه با بچه فرق داره

دیر نمیشه گلم اون حالتی که شما میگید بچه ها 5ماهه انجام میدن