۵ پاسخ

عزیزم تخم شوید بجوشون یه کوچولو نبات هم بنداز توش بده بخوره شکمش کار می‌کنه راحت میشه من خودم امتحان کردم قطره کولیک خودش ترکیبی از تخم شوید و رازیانه س

عزیزم نگران نباش زیر پاهاشو ماساژ بده
در. ضمن تا چند روزم مدفوع نکرد مشکلی پیش نمیاد نگران نباش مرتب بهش شیر بده

گلم تا ۱۰روز پی پی نکنه طبیعیه اما اگر خیلی تحت فشار بهش قطره بی بی کر بده ۵قطر سریع دفع میکنه ترنجبینم خوبه اما هرچی پی پی نکنه میره رو وزنش

یکی ب من گفت دمر بگیر رو پاهت پشت کمرش یکم پایینتر ضربه بزن تا بادمعدش دربیاد
مثه انگار پشت گردن بادگلوشومگیری

دخترمن هفته ای یبارشکمش کارمیکنه...