۶ پاسخ

من کف کریریه بالشت میذارم وزیرسرش یه پارچه یا پتو نازک کوچیک که تعادل کمرو بدنش حفظ شه

من تا ۳ماهگی استفاده کردم راضی بودم توش راحت میموند اروم.توش پتو میزاشتم زیرش صاف بشه

من تاالان دخترمو بیرون میبرم تو کریر میذارم یه پارچه هم میکشم روش و یه ذره میذارم واسه هواخور اینطور مثل ماسک عمل میکنه واسش و خیالم راحته بعد چون تکون میخوره موقع راه رفتن واسش حکم گهواره داره و راحت میخوابه ولی باید ینفر همراهت باشه که اگه بیدارشد وبغل خواست یکی کریر وبگیره

من فقط جای میرم توماشین بچرومیزارم گهگاهی هم درش میارم ک بکمرش فشار نیاد درکل خوب نیس کمربچه رو عیب میده بجه توکریر نمیتونه تکون بخوره اذیت میشه

اصلا نگیر شاید یکی دوبار استفاده کنی

اره مارک فیکشن سبکم هست تا ۶ ماه