۳ پاسخ

اگه موقع شیر خوردن گریه میکنه سه دلیل میتونه باشه یا دلش یا رفلاکس داره یا خوابش میاد اگه اوهَ میگه خوابش میاد اگه ننننهههه میگه گشنشه اگه صدای گریه هاش اِاه درد داره دکتر ببری حتما بچت آروم میشه عزیزم پسر منم اینطوریه فهمیدیم رفلاکس داره و تحت درمان و بهتر شده هرچقدر شیر بدی بدتر دلش درد میگیره هروقت بی قراری کرد سریع یا بالش بزار رو پات بخوابون یا آروغشو بگیر بعد دوباره شیر بده همه راه هارو امتحان کن دستت میاد

دلد درد و ایناش ک طبیعیه همه بچه ها دارن الان ولی از این گهواره قدیمیا ب سقف خونتون بزنین بچه ها اروم میشن من ک اینکارو کردم خیلی دخترم اروم شده

بی قراری کردنش شاید برای گشنگیش نباشه
موقع شیر خوردن اگه بی قراره شاید خوابش میاد یا دلدرد داره
دل درد داشته باشن زیاد میخورن بچه ها پس تا مطمئن‌نشدی دلیل گریشو شیر نده