۹ پاسخ

با فاصله ۲۵قطره رو تقسیم کن بهش بده،مثلا ۱۵تا صب بده،۱۰تا عصر بش بده،پشت سر هر دفعه شیر بش بده

فک نکنم بالا اوردنش ربطی ب دارو داشته باشه
بهتره یکیو صیح بدید یکیو شب
یک قطره چکان کامل

بهداشت به دختر من آد داده فقط مولتی رو میدونم ماهای بعد میده الان دخترم 50 روزشه..آد که میدم سعی میکنم حداقل رب ساعت قبل و بعدش شیر نخوره که نیاره بالا...اما فکر نکنم به خاطر قطره بوده باشه
آد رو باید 25 قطره بدی

مولتی ویتامین آد هم داره فقط مولتی بده بهتره ک صبح بدی و با شیرش فاصله داشته باشه ک بالا نیاره

عزیزم چرا دو تاش رو میدی؟ مولتی خودش آ د هم داره همون مولتی رو بده. سعی کن موقعی که شیر خورده ندی بهش

الان نباید هم اد بدی هم مولتی یکیش رو باید بدی

یا بابد مولتی بدی یا آد...چه جوری دکتر به شما هر دورو تجویز کرده؟
چون توی مولتی دوباره آد هم هست!

قطره آد
یه قطره هست
من صبح ها میدم قبل شیر
چون پسر منم همینطور میشه

عزیزم تو ترکیبات مولتی ویتامینش ببین آ و د فک کنم داشته باشه دیگه لازم نیست آ و د جدا بدی.من به پسرم مولتی ویتامین خوارزمی میدم خودش آ و د داره.