۱۰ پاسخ

هرچی دیرتر دربیاد جنس دندوناشون بهتره.تا۱۸ماهگی وقت دارن.

منم نگران بودم دکترش گفت هر چه دیرتر دربیاره دندون محکم تر میشه

سلام گلم ن هرچی دیر تر بهتر من هنوز بچه ام در نیورده....خواهرشوهرتم دیدی سلام منو برسون بهش بگو دوستم گفت ب تو اصلا ربطی نداره ...خوش شون میاد الکی استرس بدن

سلام عزیز بچه هر چی دیرتر دندون در بیاره دیرترم خراب میشه..تا ۱۳ ماهگی وقت داره نگران نباشید.

وقت اولین دندون شش ماهگی تا دوازده ماهگیه . به خواهر شوهرت بگو سرش تو کار خودش باشه .تازه .هرچی دیرتر دربیاره بهتره. دختر من تازه در اورده.

نه چه مشکلی اتفاقا بهترم هست پسر من تو ۵ ماه دراورد اصاا خوب نیست همش نگران خراب شدنشم

نه چه مشکلی آخه . حالا وقت داره عزیزم نگران نباش ‌ چه خواهر شوهری داریا . رو برادر زاده دسته گلش عیب میذاره ‌ . خوبه از خون خودشونه 🤔🤔🤔🤔

بهش بگو واییییی دندونای بچت خیلی زود خراب میشه خدا ب دادش برسه😲😐😅
پسره من توی ۴ ماه و ۲۰ روزگی دوتا درآورد
تا ۱۳ ماهگی وقت هست
💙💙💙💛💛💛💜💜💜💚💚💚

دخترمنم هنوزدندون درنیاورده مشکلی نداره

نه بابا پسر منم در نیاورده