۹ پاسخ

دیگه عزیزم وقتی حامله میشی همه ای این چیزارو باید مدنظر گرفت توبارداری اول ازهمه چیز باید ب فکر سلامتی بچه باشیم من برااینکه تنوع بشه هفته ۲۲ حناکردم ولی رنگ رو میزارم بعداز زایمانم اگه موهام رنگ بگیره شماهم تحمل کن ایشالله نی نی ب دنیا اومد

عزیزم ماه اخر رنگ کن اگه م میتونی اصلا رنگ نکن بزار برای بعد زایمانت ایشالا. سلامتی خودتو و بچه ت مهم تره‌.من آخرین بار بهمن ماه رنگ کردم نمیدونم چرا حالم بد شد رفتم زیر سرم و اکسیژن. ۱۰ ساله موهامو رنگ میکنم همچین اتفاقی برام نیوفتاده بود.بره همین چشمم ترسیده.

حالانمیشه تا اخررنگ نکنی اینهمه ازمایشو سونومیدیدم بچه سالم باشه بایه رنگ بیچارش نکن ول کن ماه اخر الان نکن

ن عزیزم رنگ نکنی اخه موادشیمیایی داره برا نی نی تون خیلی ضرر داره ..بذا ب سلامتی ب دنیا بیاد اونوقت با خیال راحت رنگ کن..منم موهام دورنگ شده ولی میذارم برا بعد زایمانم

هیچکس رنگ نمیکنه تحمل کن این 9ماه بوی رنگ واسه ریه بچه خوب نیس

رنگ كردن مو به خاطر مواد شيمايش براي بچه ضرر داره حتي بعد از به دنيا اومدنش تو ي خلق و خوش تاثير داره بزار ماههاي اخر

ن خوب نیست منم موهام سیاه شده فقط ی هفته ب زایمان میتونی رنگ کنی

عزیزم یکم تحمل کن من خودم یه ادمیم که هفته موهامو یه رنگ می کردم ولی الان هم همسایه هامون به زبون اومدن می گن چرا یه دفعه ای به خودت دیگه نمی‌رسی میگم بعد زایمان ازاین کارم شوهرم تعجب کرده😲

من خواهرم چون تمام موهاش سفید بود رنگ میزد ماهی یکبار رنگ بدون آمونیاک مخصوص حاملگی هست