۶ پاسخ

دقیقا همینه....بیهشی کامل بهتره

بی حسی عوارضش بیشترگلم تاسالها به گفته خودت کمردرد داری

عزیزم من بی حسی انجام دادم درد نداشت ولی بعداز عمل 3روز سر درد شدیدگرفتم و گزدن درد به خاطر اینکه یعداز اون 8ساععتی که گفتن تکون نخورم بعدش بلند شدم نشسته بچه شیر دادم باید ان کارو نمیکردم الانم کمی کمرم میگیره اگر یعدش خیلی خیلی مراعات کنی بی حسی بگیر

سلام بیهوشی کامل بهتره خواهرمنم بچه اولش بی هوشی کامل بود کمتر اذیت شد اما دومی از کمر بود خیلی اذیته تا الان ک الانه گاهی وقتا پاهاش میگیرن وکمر درد داره

سلام من یه ماه پیش زایمان کردم بی حسی بود خیللییی خوب بود هیچ مشکلی ندارم نه کمر نه پا ....بیهوشی کامل بعد از به هوش اومدن خیلی درد زیادی باید تحمل کنی

عزیزم دیگ بیهوش نمیکنن مگر بیماری خاصی داشته باشی